Sådär, då var Bredbandsbolagets finfina trådlösa adsl á 24 mbit installerat. Nu jobbar jag med nästa problem, ljudet på min dator har nämligen ballat ur totalt. Det känns ju lite som att vitsen med snabbt nät är att kunna ladda ner filer baserade på.. ja ljud lixom. Nytt virusprogram är installerat, jag har defragmenterat hårddiskarna och installerat (läs: försökt installera) om drivrutinerna till ljudkortet. Framgångarna ser ut att skjutas lite på framtiden, men än har jag inte gett upp hoppet.
Den här månaden kommer att gå i fattigdomens tecken. Diverse olika flyttincidenter, både väntade och mindre väntade, har gjort min redan något ansträngda ekonomi till ett stort och väldigt svart hål i min rosa plånbok. Nåja, tillståndet är övergående och jag överlever, så varför klaga? Veckans tips, framförallt till er som ska flytta: Undvik att krascha in i några murar med hyrda fordon. Eller ja, det är ju bra att låta bli att krascha in i någonting över huvud taget. Så, håll er på vägarna och på tryggt avstånd från både fasta och förflyttningspågående föremål. Detta kan nämligen leda till att flyttbudgeten blir lite smått överskriden, och det vill vi ju inte, eller hur?
När min lilla ekonomiska kris har passerat ska jag bege mej till IKEA och förvandla min halvskabbiga lägenhet till ett mysigt litet hem. Resultaten kommer bli enastående, funderingarna just nu kretsar mest kring vilka färger och träslag som matchar falukorvsoranga väggar. Det blir en liten utmaning.
Apropå utmaningar och falukorv så har jag, tro det eller ej, lyckats med den stora bedriften att laga mat(!) i mitt nya kök. Lixom, jag, laga mat, jag vet att det låter helt orealistiskt men det är faktiskt sant. En tacopaj blev det för att vara specifik, och enligt säkra källor så var den t o m ätbar. Kanske borde upprepa mina nyvunna matlagningstalanger och laga mat även i maj. Challenge of the month lixom. Måste nog börja med förberedelserna redan nu, frågorna är många. Vad ska man laga? Hur komplicerat är receptet, är det utdömt på förhand för nybörjare som mej eller finns det hopp? Måste man köpa hem ingredienser, eller räcker det med mitt redan så stora kylskåpssortiment innehållandes ketchup, rapsolja och lättmajonnäs? Kommer rätten att vara ätbar? Hur många kalorier och hur mycket fett kommer det att bli? Hur många matlådor ska jag göra? Hur är det med köksredskap, har jag dom som krävs? Ett par veckors planerande är ett minimum, det hör ni ju själva.
Matlagning för oss osökt in på min mage som av heeelt oförklarlig anledning har fått typ som kramp. Det känns lite som deja vu över det här, kan det ha hänt förr..? Jobbade 3 timmar igår, sen var jag tvungen att gå hem och däcka på sängen i fosterställning. Senaste dygnet har jag sovit säkert 18 timmar och just nu mår jag rätt bra. Konstigt det där, när man mår bra så kan man knappt sova alls, och när man har värsta magkrampen så kan man sova 18 timmar. Borde det inte vara tvärtom?
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar